Jeugddrumband

Slagwerk is populair onder onze jeugdleden, zo bleek in de zomer van 2018.

Ruim een jaar geleden is in de slagwerksectie van onze harmonie het idee ontstaan om een jeugddrumband op te richten. Een aantal bijeenkomsten, vergaderingen en interessepeilingen later werd een informatieavond voor ouders en leerlingen georganiseerd. Het enthousiasme bleek groot en sinds april is de jeugddrumband een feit.

Het doel van de jeugddrumband is om als groep samen muziek te maken en de jeugd te blijven betrekken bij onze harmonie. Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd in De Mert en worden de nodige vlieguren gemaakt. Enkele keren per jaar zullen ze optredens verzorgen of samen met de harmonie te zien zijn.

Kom gerust eens kijken bij een repetitie u bent van harte welkom!

De repetities worden gehouden op·donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en·vinden plaats in het souterrain/zaal van Eetcafé en Zalenlocatie "De Mert" in Swalmen.

Contact / email