Boeken- en platenmarkt

boekenmarkt2013

Vanaf 1975 organiseert Koninklijke Harmonie St. Caecilia een grote sjómmelmert in Swalmen. De boekenkraam is vanaf het begin een belangrijk onderdeel hiervan. De laatste jaren is het aanbod en de verkoop van boeken alleen maar toegenomen. Daardoor ontstond het idee om een aparte boekenmarkt op te zetten waar ook LP's en CD's te koop worden aangeboden. 

Deze boeken- en platenmarkt wordt elk jaar georganiseerd in het voorjaar, en hier kunt u naar hartenlust struinen tussen romans, tuinboeken, dierenboeken, kinderboeken, oorlogsboeken, gezondheidsboeken, geschiedenisboeken, dieetboeken, kookboeken en niet te vergeten: heel veel cd’s  en platen.

Voor deze markt is de jaarlijkse verzameling uit de sjómmelmert-ophaalrondes niet toereikend en daarom zijn wij op zoek naar alle mogelijke soorten boeken, LP's en CD's. Als u nog boeken of platen heeft voor deze markt neem dan contact op met Nelly en Wim Evers, 0475-501483. Na afspraak komen we ze ook bij u thuis ophalen.

De boekenmarkt vindt plaats in de voormalige supermarkt (nieuwe locatie) gelegen aan het Dokter Crasbornplein 9 te 6071 JX Swalmen, op beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur. 

Kijk in de agenda op welke dagen de boekenmarkt dit jaar wordt georganiseerd.

Main Menu