De evenementencommissie bestaat uit:

• Judith Janssen-Beulen
  • Sjriek Crompvoets
  • Jurre Janssen
  • Flor Simons
  • Hen op den Camp
  • Luuk Cuijpers
  • Lonneke Pollen

De doelstelling van de evenementencommissie is het organiseren van activiteiten om de onderlinge sfeer en contacten in de vereniging te bevorderen, zowel voor leden als leerlingen.

De commissie verzorgt alle niet-muzikale activiteiten binnen de harmonie, zoals: Caecilia feest en afsluiting van het seizoen.

Er wordt ook een Lotto georganiseerd waardoor er trouw gegokt wordt op de repetitie. De leden spelen namelijk mee in de lotto. Iedereen heeft een eigen nummer en betaald hiervoor wekelijks € 1. Het bonusgetal van de Lotto-trekking geldt als winnend nummer voor de lotto van de harmonie. Diegene die wint, krijgt de helt van de inzet. De andere helft is voor de evenementencommissie voor het organiseren van uitstapjes.