Koninklijke Harmonie St. Caecilia Vereniging van het jaar 2020

Koninklijke Harmonie St. CaeciliaVereniging van het jaar 2020   Bij toerbeurt zijn de Swalmense muziekverenigingen vereniging van het jaar.Voor 2020 is dit Koninklijke Harmonie St. Caecilia.   Bij de volgende gelegenheden kan een muzikale hulde worden aangevraagd: Op recepties van aangesloten muziekverenigingen t.g.v. concours successen. In principe vanaf 1e prijs...

slide09
slide13
slide02
slide15a
slide15
slide03
slide14
slide01
slide08
slide16
slide17
slide10
slide04
slide12
slide07
slide06
slide05
slide11

Hier vindt u alle informatie over onze vereniging, zoals nieuwtjes, historie, contactgegevens en foto's.

Bent u geïnteresseerd om ook muziek te komen maken binnen onze vereniging, neem dan contact op met een van onze contactpersonen.

We kunnen altijd nog nieuwe muzikanten gebruiken!

Heeft u na het bezoeken van deze website nog opmerkingen, vragen of suggesties, laat het ons dan weten.

logo PBC

logo lbm

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Steun onze vereniging door via