slide15a
slide04
slide03
slide13

Hier vindt u alle informatie over onze vereniging, zoals nieuwtjes, historie, contactgegevens en foto's.

Bent U geïnteresseerd om ook muziek te komen maken binnen onze vereniging, neem dan contact op met een van onze contactpersonen.

We kunnen altijd nog nieuwe muzikanten gebruiken!

Heeft U na het bezoeken van deze website nog opmerkingen, vragen of suggesties, laat het ons dan weten.

Paaseierenactie 2024

Op dinsdag 26 maart vanaf 18:00 uur verkopen wij in Swalmen wederom huis-aan-huis gekleurde paaseieren. In een aantal straten bezorgen wij enkel eieren na bestelling. De bezorging van die bestellingen vindt plaats op woensdag 27 maart. De betreffende adressen ontvangen hierover een flyer.

Op Verzeuk Op Bezeuk in Zjwame

Op zaterdag 13 april 2024 om 20:00 uur komt pianist en presentator Rob Mennen op bezoek bij Koninklijke Harmonie St. Caecilia voor de muzikale show "Op Verzeuk Op Bezeuk in Zjwame".

Muziek is het belangrijkste ingrediënt van de avond, maar er is ook ruimte voor gesprekjes, humor en interactie met orkest en publiek. Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met de harmonie voor dat u een unieke avond beleeft. Muziek en plezier als verbindende factoren.

poster_ovob

logo PBC   logo lbm   SponsorKliks, gratis sponsoren!   Steun onze vereniging door via deze link te bestellen bij een groot aantal webwinkels