slide05
slide08
slide13
slide06

Hier vindt u alle informatie over onze vereniging, zoals nieuwtjes, historie, contactgegevens en foto's.

Bent U geïnteresseerd om ook muziek te komen maken binnen onze vereniging, neem dan contact op met een van onze contactpersonen.

We kunnen altijd nog nieuwe muzikanten gebruiken!

Heeft U na het bezoeken van deze website nog opmerkingen, vragen of suggesties, laat het ons dan weten.

Een tijdje vrijblijvend meespelen?

Speel je een harmonie-instrument of heb je dat ooit gespeeld, en wil je weer eens in een groep muziek maken? Kom dan vrijblijvend dit voorjaar een tijdje bij ons meespelen!

Op vrijdagavonden repeteren we samen aan een programma van herkenbare en laagdrempelige nummers. Als afsluiting voeren we deze uit op de binnenplaats van Kasteel Hillenraad tijdens een informeel zomeravondconcert op 29 juni.

Lijkt je dit wat, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je zelf geen instrument (meer) hebt, dan kan de harmonie hiervoor zorgen.

Zowel oud-leden als mensen die niet eerder bij ons hebben meegespeeld, zijn van harte welkom!

Flyer_p1

Hillenraad

logo VSB          logo PBC          logo lbm

SponsorKliks, gratis sponsoren!   Steun onze vereniging door via deze link te bestellen bij een groot aantal webwinkels